Laikmetīgs alus ar kultūrvēstures garšu

MŪSU KROGI

Aristīda Briāna iela 9a-2, Rīga

Centrāltirgus iela 1, Sakņu paviljons, Rīga

13. janvāra iela 21, Rīga

Kuģinieku iela 5, Liepāja

Apskati šodienas produktu
klāstu mūsu krogos

web_bildes-18.jpg

LAIKMETĪGA
ALUS DARĪŠANA

Alus kultūra nestāv uz vietas, jo mēs to attīstam.

Labietis netiek brūvēts pēc vācu baronu receptēm vai sentēvu tradīcijām, mēs brūvējam alu šeit un tagad, iedvesmojoties pasaules stilu dažādībā. Labietis aizsākās kā pretstrāva garlaicīgam alum, kas iesūnojis industrīālās brūvēšanas garšas seklumā.

Mūsdienu brūvēšanai nav robežu, tādēļ mēs uzturam vietēju kultūru, neatpaliekot no pasaules amatalus tendencēm.

KULTŪRVĒSTURISKA GARŠA

Senākās arheoloģiski fiksētās alus nogulsnes ir 5000 gadus vecas. Senākās atsauces - 13 000 gadus vecas.

Alus, vīns vai medus mūsu iedvesma ir brūvēšana, kas radusies pirms stilu klasifikācijas un noteikumiem, kad alus darīšanā tika izmantoti ārstniecības augi un sulīgi augļi. Vēsture ir mīklaina un mēs to interpretējam garšās.

lab-1600-900-2.jpg
web_bildes_4-4.jpg

GODĪGI BRŪVĒTS

Labietis aizsākās darbnīcā, nevis slēgtā rūpnīcā ar domu, ka katrs var vērot alus darīšanas procesu, sēžot krogā.

Mēs esam par godīgu brūvēšanu un varam atbildēt par katras izejvielas kvalitāti sākot ar rokām vāktiem viršiem līdz aizjūras apiņiem vai eksotiskiem augļu biezeņiem.

PIEEJAMIE ALI